این افراد غالباً بسیار درونگرا هستند و اجتماع گریزند. قادر به ابراز احساسات نیستند و تمایل کمی برای ازدواج دارند. به منطق و علم خود متکی هستند ومسائل با احساسات خود حل نمیکنند. آنها را میتوان در گروه افراد کتابخوان قرار داد که به میزان قابل توجهی اهل مطالعه کتاب بوده و در حوزههای نسبتاً زیادی تخصص دارند. آنها را میتوان جزو افراد مستقل، خلاق و به شدت قوی و سرسخت به شمار آورد.
بررسی تیپ شخصیتی ۹ کارآفرین معروف دنیا ( II )
بررسی تیپ شخصیتی ۹ کارآفرین معروف دنیا ( II )

۵- تیپ شخصیتی کنجکاو:
نقاط قوت:
متفکر و معقول، تحلیلگر، جویای حقیقت، خونسرد و بذلهگو
نقاط ضعف:
منزوی، کم عاطفه، مرموز، بیش از حد عقلگرا و مبتنی بر دانش
نقل قولی از بیل گیتس(Bill Gates):
“خودتان را با هیچ شخص دیگری در این دنیا مقایسه نکنید که این مقایسه توهین بزرگی به خود شما محسوب میشود.”
بیل گیتس یک نمونه بارز و درخشان از تیپ شخصیتی کنجکاو و مشاهدهگر است. او در حالی که در سنین نوجوانی شیفته کامپیوترهای مدرسه بود، توانست اولین برنامه کامپیوتری خود را در سن ۱۳ سالگی بنویسد. بیل درباره علاقه خود به مطالعه میگوید که برای تعلیم و افزایش دانش و آگاهی، سالی ۵۰ کتاب مطالعه میکند.
بیل گیتس بعد از دو سال فعالیت در شرکت مایکروسافت، از آنجا اخراج شد و پس از آن از دانشگاه هاروارد انصراف داد. وی معتقد بود که در دانشگاه هیچ چیز برای یادگیری وجود ندارد.
از دیگر ویژگیهای این فرد موفق که او را در گروه تیپ شخصیتی کنجکاو و مشاهدهگر قرار میدهد، میتوان به عدم معاشرت او در محیط کار و حفظ فاصله با نیروهای خود اشاره کرد.

۶- تیپ شخصیتی محتاط:
افرادی محتاط و مهربان هستند که به همه چیز سوء ظن دارند. نگران خیانت و بیوفایی دیگرانند و قابل اعتماد، کوشا و مضطرب بوده و خواهان امنیت و احساس حمایت از سوی دیگران هستند. آنها میتوانند محتاط و دودل باشند اما در بهترین حالت از نظر درونی متکی به خود هستند و شجاعانه از خود و دیگران دفاع میکنند.
افرادی محتاط و مهربان هستند که به همه چیز سوء ظن دارند. نگران خیانت و بیوفایی دیگرانند و قابل اعتماد، کوشا و مضطرب بوده و خواهان امنیت و احساس حمایت از سوی دیگران هستند. آنها میتوانند محتاط و دودل باشند اما در بهترین حالت از نظر درونی متکی به خود هستند و شجاعانه از خود و دیگران دفاع میکنند.
نقاط قوت :
قابل اعتماد، با احساس، محتاط، مدعی حق و با تدبیر
نقاط ضعف:
منفیباف، شکاک، ملاحظهکار شدید، متعصب، سختگیر و نکته بین
نقل قولی از ورا وانگ (Vera Wang):
“کار هر روزه من رنجاندن دیگران و برآشفتن اطرافیانم است.”
شخصیت ورا وانگ کاملاً منطبق با تیپ شخصیتی محتاط و شکاک است. قبل از راهاندازی امپراطوری فشن و تبدیل شدن به برجستهترین طراح لباس عروس این تیپ شخصیتی در وجود او شکل گرفته است. او در سن ۲۳ سالگی جوانترین مدرس ارشد وگ (vogue) برای مدت ۱۳ سال بوده است. ورا با وجود همه سختیها و دشواریهای دنیای فشن (مد) در این صنعت باقی مانده و همواره روحیه مهربان و مثبت خود را حفظ کرده است.

۷- تیپ شخصیتی خوش گذران:
این افراد همواره بهدنبال کسب لذت بوده و برونگراترین تیپ در بین نه تیپ ایناگرام هستند. آنها افرادی اجتماعی، رفیقباز و بسیار خوش بین بوده و همواره به دیگران امید میدهند. بلوفزنی و غلو کردن از ویژگیهای آنها بوده و از طرفی از انگیزه و استعداد زیادی برخوردار هستند. با توجه به این که افراد این تیپ شخصیتی مرتب به دنبال تجربه های جدید و جالب هستند، صبر، جسارت و عملگرایی از خصوصیات این افراد بوده و درنتیجه در اغلب موارد قدردان، شاد و راضی هستند.
نقاط قوت:
برونگرا، اجتماعی، شاد، خوشمشرب، خوشبین، پرانرژی و شلوغ
نقاط ضعف:
ناسازگار، کند و آهسته، پرحرف، فراموشکار، عدم مسئولیتپذیری و خوشگذران
نقل قولی از فران آدریا (Ferran Adrià):
“وقتی افراد درباره آشپزی صحبت میکنند حقیقتاً نمیدانند از چه سخن میگویند. ما درواقع درباره علم آشپزی حرف میزنیم.”
فران آدریا یک رستوراندار و سرآشپز است که نمونه واضحی از تیپ شخصیتی خوشگذران محسوب میشود. آدریا را بیشک میتوان از تاثیرگذارترین افراد در دنیای آشپزی دانست. رستوران elBulli او واقع در اسپانیا بوده ودر طی ۲۷ سال پنج بار بهعنوان بهترین رستوران در جهان نام گرفته است. او رستورانش را در اوج محبوبیت بست و زمانیکه مجدد بازگشایی شد مکان آن به یک آزمایشگاه تبدیل شده بود که در آن به جای ظرف و ظروف، کامپیوتر وجود داشت.

۸- تیپ شخصیتی قدرت طلب:
این افراد قدرت و تسلط بر دیگران را دوست دارند و بسیار کنترلکننده هستند. آنها اصطلاحاً افرادی دیکتاتور بوده و درصورتیکه از زیردستان خود اطاعت و فرمانبرداری نبینند، آشفته و عصبی میشوند. درنتیجه این تیپ شخصیتی را میتوان افرادی سلطهجو دانست که اطرافیان خود را کنترل میکنند. اعتماد به نفس آنها بالا بوده، شخصیتی قاطع و قوی دارند ولی در عین حال حمایت آنها شامل حال اطرافیانشان نیز میشود . در نتیجه درصورتیکه زیردستانشان از آنها اطلاعت کنند، حمایت قدرتطلبها را خواهند داشت.
نقاط قوت:
رهبر، شجاع و باشهامت، متکی به خود، پرانرژی و پرکار
نقاط ضعف:
کنترلکننده، سختگیر و مستبد، خودبزرگ بین و تهدیدآمیز
نقل قولی از استیو جابز (Steve Jobs):
“هر کسی آنقدر دیوانه باشد که فکر کند میتواند دنیا را تغییر دهد، تنها کسی است که واقعاً توانایی انجام این کار را دارد.”
استیو جابز به مجبور کردن کارمندانش برای تولید محصولات نو و جدید مشهور است. استیو علاوهبر تیپ کمالگرا و اصلاح طلب، شخصیتی چالشگر و قدرتطلب را در درون خود نیز دارد. همین روحیه سرسختی و لجاجت او تا رسیدن به هدف است که باعث ایجاد عشق به محصولات اپل در کل دنیا شده.

۹- تیپ شخصیتی صلح طلب:
افرادی با این تیپ شخصیتی، افرادی آرام و صلح طلب بوده و مایل به حفظ دوستی و آرامش میان دیگران هستند. آنها افرادی خلاق و خوشبین و حمایتکننده بوده که همواره میان دیگران میانجی شده تا بین آنها آشتی و صلح برقرار کنند. از دیگر ویژگیهای آنها میتوان به انطباقپذیری با شرایط و تبعیت از محیط اطراف اشاره کرد به گونهای که تا جای ممکن از درگیری و خشونت پرهیز میکنند. آنها را میتوان نسبتا تنبل دانست. و به خوشگذرانی، ساده و حل کردن مشکلات و کاهش درگیریها تمایل دارند.
نقل قولی از اپرا وینفری(oprah winfrey):
“تمرکز من هیچگاه و هرگز حتی برای یک دقیقه بر روی پول و کسب درآمد بیشتر نبوده است.”
اپرا به وضوح دارای ویژگیهای اصلاحطلب، خوشگذران و پیشرفتگرا است. اما چیزی که واقعاً به او انگیزه میدهد، ایجاد صلح در جهان است. در فوریه ۲۰۱۷ او با هفت نفر از موافقان ترامپ و هفت نفر از مخالفان ترامپ مصاحبه کرد و سعی کرد شکافی که در جامعه آمریکا به وجود آمده است را کم کند. همچنین به تازگی با همکاری یک نویسنده نامدار، کتاب (A New Earth) را منتشر کرده است که درباره چگونگی تغییر دنیا از طریق تکامل معنوی هر فرد صحبت کرده است.
دیدگاه بگذارید